5.SINIF ORYANTASYON PROGRAMI HAKKINDA

Sayın Velimiz,

5. Sınıflarımızın ortaokulumuza  uyum sağlayabilme ve okulumuzu tanımaları kapsamında "5.Sınıf Ortanyaston" programımız  5 Eylül 2024 Perşembe günü ortaokul binamızda yapılacaktır.
Öğrencilerimizin Oryantasyon programına  katılmaları, ortaokulla ilgili yıl içerisinde onları nelerin beklediğine dair merak ettikleri sorulara cevap almaları,sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenme   ortamlarını tanımaları ve sevebilmeleri, okul kurallarını idareciler ve  sınıf danışman  öğretmenleri rehberliğinde öğrenebilmeleri,yeni arkadaşlarıyla kaynaşmaları ve çocuklarımızın ortaokula iyi bir başlangıç       yapabilmeleri için önemlidir.

5.Sınıf Oryantasyon programı ile ilgili olarak aşağıdaki hususlarda sizleri bilgilendirmek isteriz:

Oryantasyon Programımız 5 Eylül Perşembe günü saat 09.30'da başlayacaktır. Öğrencilerimiz sabah okul servisiyle okula gelecek ve öğle  yemeği  sonrası saat 13.00'te yine servisle eve döneceklerdir.Servis sorumluları sizlere yardımcı olmak adına bir gün öncesine kadar sizlerle iletişime geçeceklerdir.
Oryantasyon 1 gün  olup eğitim  öğretime 9 Eylül  Pazartesi  günü  devam  edilecektir.

Öğrencilerimiz oryantasyon günü serbest kıyafet giyebilirler.Kısa süreli sportif etkinliklerimiz olacağından rahat giysiler giymelerini öneririz.

Çağ  Store, öğrenci kıyafet  satışı için 2 Eylül Pazartesi itibariyle hafta içleri  saat 09.00-16.00 arası açık  olacaktır.Hafta içi bu saatler aralığında hizmet verecektir.

Randevu için: 0537 979 59 53

Ek kaynak, soru bankaları ve İngilizce kitaplarının temini ile ilgili  sizlere daha sonra bilgilendirme yapılacaktır.

Sınıf danışman öğretmenlerimiz bu süreçte sizlerle iletişimde olacaklardır.

Yeni eğitim-öğretim yılının siz değerli  velilerimize, sevgili öğrencilerimize güzellikler getirmesini dileriz.

Saygılarımızla.
Özel  Çağ  Ortaokulu